Wat is de Businessclub M&G?

De Businessclub Maas- & Geuldal is een gezellige businessclub in het limburgse Meerssen.

Het is een actieve club van limburgse ondernemers uit diverse sectoren, die via informele en interessante bijeenkomsten werken aan een uitgebreid netwerk van zakelijke relaties.

Zo wordt zakendoen plezieriger en wordt kennis en ervaring met elkaar gedeeld.

Dit wordt door het bestuur verwezenlijkt door het houden van interessante businessborrels en leuke activiteiten voor de leden en hun partners. Ook wordt elk jaar aan het gezin gedacht, door een familiedag te organiseren, dat gezien de reacties elk jaar zeer op prijs wordt gesteld.

Ook wil de businessclub de voetbalclub SV Meerssen ondersteunen, zodat deze haar toonaangevende positie in het amateurvoetbal in Nederland kan handhaven, of zelfs kan uitbreiden.

Leden van de businessclub kunnen dan ook gratis de thuiswedstrijden van SV Meerssen vanuit het gezellige businesshome volgen.

Netwerken is het aangename met het nuttige combineren.

BCMG biedt u de beste netwerkmogelijkheden van de regio.
De business club verdient deze kwalificatie onder meer door de voortreffelijke locatie, de verbondenheid met SV Meerssen, de mentaliteit van de leden, de vele activiteiten, en het smaakvolle, representatieve Business Home.

Je bent wie je kent!
Onbetwist sterk punt is de locatie. Ons Club home is direct gevestigd op het SV Meerssen terrein gekoppeld tussen twee hoofdaders A2 en A79.
Dit is een ‘natuurlijke’ omgeving voor zakelijke en vriendschappelijke contacten.

Businesshome
Ons Businesshome is uitsluitend te huur voor leden van BCMG en biedt hen de mogelijkheid om informeel te netwerken in een warme, representatieve ambiance die ons Home biedt.
Een sfeervolle ruimte die de ideale omstandigheden creëert om vriendschappelijke contacten te leggen met andere actieve ondernemers.

Voor meer informatie over BCMG en ons club home kunt u contact opnemen met het secretariaat via 31-(0)614546593