Adelbert van Scharnlaan E27    

6226 EJ MAASTRICHT

bbrandts@home.nl

BB Bouwservice

WhoBuilt is een uiterst modern digitaal platform voor alle organisaties die actief zijn binnen de bouwkolom. Dit platform biedt alle partijen uit de bouw de mogelijkheid zichzelf (de betrokken werknemers, de eigen organisatie en hun referentieprojecten) digitaal en overtuigend aan hun totale doelgroep te presenteren.

Waarom WhoBuilt?

Het platform van Whobuilt.com stelt u in staat de onderscheidende kwaliteiten van de eigen organisatie te paren aan de kwaliteiten van andere organisaties waarmee wordt samengewerkt. Door de innovatieve software wordt de samenwerking overzichtelijk gevisualiseerd vanaf het eerste initiatief tot en met de realisatie van verschillende projecten.

Het resultaat is een dynamische overzichtelijke database van organisaties en projecten die bij de totstandkoming van de gebouwde omgeving betrokken zijn geweest; van architect tot ontwikkelaar. Van aannemer tot leverancier. Van constructeur tot onderaannemer. Kortom bedrijven en projecten worden door dit technische revolutionaire platform tot één groot –maar logisch- geheel gebundeld zodat de individuele belangen versterkt worden.

Whobuilt.com is zo ontworpen dat de verwijzingen binnen de database zorgdragen voor een uitstekende vindbaarheid in zoekmachines van uw project(en) of organisatie op het internet. Daarnaast garandeert de modulaire opbouw van Whobuilt.com een groot zoekgemak. De hoeveelheid zoekthema’s is nu al ongekend en eindeloos uitbreidbaar en draagt daarmee ook nog eens bij aan een zeer hoge positie in de online zoekmachines.