Postbus 220      

6190 AE, Beek  

F 046-4363389

info@clerxvanroyadvocaten.nl

www.clerxvanroyadvocaten.nl

Clerx van Roy Advocaten

Succesvolle ondernemers willen zich richten op de verdere progressie van hun onderneming. Het is zaak om altijd te proberen juridische risico’s te beperken en langslepende procedures te voorkomen. Lopende procedures dienen zo spoedig mogelijk succesvol beëindigd te worden.

Maatwerk is noodzakelijk, zodat in het geval van een dreigend zakelijk conflict, proactief en tijdig geadviseerd wordt. Voor alle duidelijkheid zullen de belangen altijd gesauveerd en geoptimaliseerd dienen te worden en zullen procedurele maatregelen in bepaalde gevallen noodzakelijk zijn.

CLERXvanROYadvocaten is een commercieel full-service advocatenkantoor gevestigd in Beek Zuid-Limburg, het centrum van de Euregio. Vooraanstaande ondernemers worden geassisteerd op alle voor hen relevante rechtsgebieden. Uitzonderlijke specialistische know how wordt in overleg met cliënten adequaat ingewonnen indien de zaak dat vereist.

Onze praktijk bedient ondernemers met juridisch hoogstaande kwaliteit voor een concurrerend uurtarief. Goed ondernemerschap vereist dat sprake is van een goede prijs-kwaliteit verhouding.