Holstraat 97A

6231 AC, Rothem

31-(0)-624440681 

info@janssentrainingenadvies.nl

www.janssentrainingenadvies.nl

Janssen Training & Advies

‘Als je morgen nog steeds overeind wilt staan, of een stap verder wilt zijn, moet je vandaag in beweging komen, of liever nog iets eerder.’
JT&A helpt organisaties, teams en individuen om die beweging in gang te zetten en te houden.

Essentieel hierbij is dat het GEDRAG OP DE WERKVLOER gelijke tred houdt met de gewenste resultaten, met de implementatie van een koerswijziging of met welk veranderproces dan ook. Het gaat dus altijd om beweging in gedrag.

Dat vraagt om bewustwording, om inzicht in fundamentele verschillen - in gedrag - tussen mensen.
JT&A heeft een eigen coach- en trainingsconcept ontwikkeld: DIFERENCI. Een concept, gebaseerd op de theorie van Human Dynamics, aangevuld met actuele ontwikkelingen en voortschrijdende inzichten. Echter, een theorie creëert geen beweging, net zo min als een missie op papier. Het is een totaalconcept dat theorie en praktijk verbindt, toegankelijk en toepassingsgericht, vertaald naar de werkvloer van alledag, zodat het wérkt, die verschillen in gedrag, zodat je daadwerkeljk processen en patronen in gedrag kunt beïnvloeden.
Het resultaat mag er zijn: hedendaagse trainingen en opleidingen die, ondersteund door actuele, boeiende en prikkelende materialen, gedrag in communicatie en samenwerking ‘beetpakken’ en benoemen: concreet, helder en effectief. Alle materialen zijn in de ‘eigen bedrijfskeuken’ ontwikkeld en geproduceerd.

JT&A staat voor inspiratie, acceleratie en actie op maat.
Met plezier en scherpte, liefst met een glimlach … en altijd met resultaat!