Beekstraat 69

6231 LE, Meerssen

info@offermansmeerssen.nl

www.offermansmeerssen.nl

Offersmans beeld & geluid

Al 15 jaar gevestigd in Meerssen, op een steenworp afstand van Maastricht, is Offermans Meerssen een begrip in de omgeving, Offermans Meerssen. Sinds 2008 opgedeeld in twee afdelingen: Beeld & Geluid en Witgoed.

Offermans Beeld & Geluid

Offermans Beeld & Geluid is een speciaalzaak in moderne audio- en videoapparatuur gevestigd aan de Beekstraat 69 in een schitterend modern pand.

Het assortiment bestaat uit Beeld, onderverdeeld in LED/LCD televisies, Plasma televisies, Projectoren en Blu-Ray/DVD. Geluid, onderverdeeld in Audiosets, Speakers, Apple/Streaming, Losse componenten, Home Cinema en CD spelers. Meubels, onderverdeeld in Design TV meubels, Glazen TV meubels, Maatwerk en Muur- en plafondbeugels.

Offermans Witgoed

Offermans Witgoed is een speciaalzaak waar u alles kunt vinden op het gebied van witgoed. Gevestigd in een prachtig monumentaal pand midden in het centrum van Meerssen aan de Beekstraat 24.

Het brede assortiment is onderverdeeld in Wassen en Drogen, Koelen en Vriezen, Keuken, Inbouw, Klein huishoudelijk, Persoonlijke verzorging en Klimaatbeheersing.