Hulserstraat, 83

6243 BM - Geulle

Telephone: +31 (0)43 3641308
FAX: +31 (0)43 3640807

E-mail: info@vissers-woninginrichting.nl

http://www.vissers-woninginrichting.nl

Vissers Woninginrichting

Zoekt u kwaliteit en een uitstekende service? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vissers Woninginrichting is een familiebedrijf. Interieurstyling zit in ons bloed. Wij weten hoe belangrijk een passend interieur is. Of het nu uw huis of uw zaak is.

Ruime ervaring
In 1980 openden wij, Coen Vissers en Annemie Stommen, onze winkel, Coen Vissers Woninginrichting, in het centrum van Geulle. Inmiddels is onze zoon Remi Vissers ook onlosmakelijk met onze zaak in interieurstyling verbonden. Hij zorgt voor de planning en uitvoering van onze projecten.

Inspiratie nodig? Wij helpen!
In de winkel gaat een wereld voor u open. U vindt werkelijk alles wat u nodig hebt voor de inrichting van uw huis of zaak: raamdecoratie, binnenzonwering, vloerbedekking, bedden (-goed), accessoires. Een ideale plek om ideeën en inspiratie op te doen.
Hebt u daar moeite mee? Wij helpen u graag! We nemen de tijd voor u onder het genot van een kopje koffie. En u kunt ook gerust de tijd nemen: de ruime parkeerplaats voor de deur is immers gratis.

Service en kwaliteit
Al die jaren hebben we trends zien komen en gaan, maar drie dingen zijn gebleven:

1. onze service
2. de kwaliteit van onze materialen
3. de professionaliteit van de vakmensen waar wij mee samenwerken.

Ongeacht uw smaak, met onze vakkennis kunnen wij u uitstekend advies bieden bij de inrichting van uw woning of bedrijf. Bovendien werken we in de uitvoering samen met betrouwbare partners die service en kwaliteit, net als ons, hoog in het vaandel hebben staan.

Vakmensen
Kortom: bij ons vindt u eerste klas merken en eerste klas vakmensen voor het beste resultaat. Zodat u elke dag opnieuw kunt genieten van uw inrichting. Daar doen we het voor.