Kerkrade

+31 (0)45 – 750 61 36
administratie@stadionuitzenden.com

Stadion Uitzenden Kerkrade | Roermond | Sittard

Persoonlijke betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn in onze visie onmisbaar
in een branche waarin alles draait om mensen.

Onze werkwijze

Om de perfecte match te maken tussen bedrijf en flexwerker moeten we beide persoonlijk kennen. Daarom beperken we ons in het kennismakingsgesprek niet tot algemeenheden, maar gaan we echt de diepte in. We willen niet alleen weten wat u kunt en kent, maar ook wat u beweegt.
Wat voor werk zoekt u, en waarom bent u op zoek naar een specifieke baan of functie? Maar ook weten we graag wat uw hobby’s zijn of waarin u speciaal bent geïnteresseerd. Aan welke eisen moet een medewerker voldoen? Op welke manier past een persoon bij uw bedrijf? Dat zijn voor ons belangrijke aanwijzingen bij het zoeken naar uw ideale werkplek of medewerker.

Missie

Wij willen samenwerken met bedrijven waarbij vraagstukken op personeelsgebied centraal staan. De samenwerking start met een persoonlijk gesprek waarbij het vraagstuk onder de loep wordt genomen. Hierna stellen we een plan van aanpak voor dat dient als uitgangspunt.

Wij vinden dat een goede voorbereiding leidt tot een goede invulling van de vraag. Persoonlijk contact staat derhalve hoog in het vaandel en leidt tot langdurige relaties.

Visie

Stadion Uitzenden maakt de juiste match tussen een bedrijf en werkzoekende. Wij bewerkstelligen dit door persoonlijke betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Binnen het gebied Limburg spelen wij een belangrijke rol als HR-dienstverlener en zijn wij partner van vele MKB bedrijven. Wij bieden onze dienstverlening aan vanuit drie vestigingen in Limburg.

Stadion Uitzenden