Rijksweg Zuid 1d            

6161 BE  Geleen

f.swillens@toerkoop.nl

www.toerkoop.nl/swillens-meerssen

Swillens Toerkoop

Toerkoop, Coöperatieve Vereniging van Reisbureaus u.a. met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland, is opgericht op 24 oktober 1968. Toerkoop is een vereniging ván en vóór zelfstandige reisbureau ondernemers.

Zekerheid

Als Toerkoop-klant kunt u rekenen op zekerheid, omdat onze reisbureaus zijn aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en voldoen aan de richtlijnen van deze organisaties. Onze medewerkers maken een gratis prijsvergelijking en via onze gratis e-mail nieuwsbrief kunt u op de hoogte blijven van het laatste reisnieuws, onze laatste aanbiedingen en last minutes.

Service en kwaliteit

Als organisatie willen wij u de best mogelijke service en kwaliteit bieden. Wij streven naar een jaarlijkse bijscholing via ons interne opleidingsplan. Ook de kennis van vakantiebestemmingen wordt via eigen studiereizen op hoog niveau gehouden. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor groepsreizen, zowel met zakenrelaties als met vrienden of familie. Onze reisadviseurs nemen u graag het werk uit handen en leggen u snel een vakkundig en op maat gesneden reisvoorstel voor.