Golfclub Meerssen bestaat 30 jaar: reunie voor oud-leden & leden

Golfclub Meerssen bestaat dit jaar 30 jaar. De club is opgericht op 11 april 1987. In eerste instantie als oefenclub dicht bij huis voor golfers die elders lid waren. De huidige accommodatie is in fasen gerealiseerd met veel inbreng van onze leden en met eigen financiële middelen.

Golfclub Meerssen is met ongeveer 500 (spelende) leden een relatief kleine golfclub, die als “C-lid” is geregistreerd bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Golfclub Meerssen heeft op het golfterrein te Bunde zowel voor de beginnende als voor de meer ervaren speler een golftechnisch uitdagende en landschappelijk fraaie 9-holes “lowbudget” baan, die met zorg voor het milieu wordt onderhouden. Belangrijke doelstelling daarbij is dat de leden - ook al zijn zij minder geoefend - met plezier en voldoening de golfsport kunnen beoefenen. Zonder persé tot competitieve prestaties te worden gedwongen.

Jubileum
Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum organiseert de Golclub op 11 april een reünie voor alle oud-leden, leden en countryleden. Meer informatie kunt u vinden op:

www.golfclubmeerssen.nl/11-april-2017-golfclub-meerssen-30-jaar